• Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk.

Geef nooit op

Wat kan je hiervan leren? Soms hebben we allemaal onze moeilijke momenten toch?

Relaties, werk, familie,vrienden. Maar laatst las ik in een blad een interview. En ik quote:
Marlies Dekkers is welgeteld één uur bankroet geweest. Maar ze heeft de draad weer helemaal opgepakt. Nu heeft ze een duidelijk boodschap aan alle vrouwen: “Geef nooit op.”
Unquote

Dan denk ik powervrouw. Iedereen heeft zijn momenten van zwakte en sterkte. Daarom af en toe relaxen en even tijd nemen voor jezelf. Voorbeeld kapper, nagels, sporten, mediteren of even niets doen je hebt het nodig voor je weer op te laden.

Geniet van je me time. Hoe doe jij dat? Wat is jouw power verhaal. Kom op ladies

Joyousness me time

Verginia Spier

20131204-205658.jpg

Trackback van jouw site.

Verginia

me-time is tijd nemen voor jezelf. Jij bent belangrijk. Mijn naam is Verginia Spier Voor mij is me-time begonnen door te hard werken en niet echt de tijd nemen voor mezelf. Nu blok ik 1 keer per maand tijd voor mezelf. Hoe doe jij dat of op welke momenten is voor jouw, me-time? Enjoy every moment.

Joyousness Me Time