• Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk.

Heerlijk rustig 

Dit is mijn moment, heerlijk rustig zitten aan de Almeerse haven bij Brasserie bakboord  nog nooit geweest. Rust, water, boten  relax leven. Natuurlijk drink ik een cappuccino, maar het uitzicht wilde ik delen. Water, lucht,vuur en aarde is waar het in deze wereld omdraait. Heb ik geleerd bij een tai chi oefening op vrijdag. Het is een ontspannings  beweging in de oefening, die je voelt op spiritueel niveau. Eigenlijk moeilijk uit te leggen voor wie dit leest en geen tai chi lessen heeft ervaren. 

Ik sta even stil en luister ik hoor rechts vogels fluiten en aan de overkant het geluid van de boot een zacht gebrom. Klein groepje mensen die praten lachen, drinken en eten. Eenden die zwemmen tussen de boten. Ik zie een man zijn boot wassen. Vrouw die aan het hardlopen is komt voorbij naar welke muziek zal ze luisteren. 

Ik lees de namen van de boten Orka is van de politie dat zie je aan de rode strepen op de zijkant. Stern met de kleur blauw-wit Flounder zelfde kleur. Ik vind deze wel een sterke naam Succes groot en lijkt een rondvaart boot. Niet te vergeten het pannekoekschip. Langzaam komt een Boot met de naam Marina rustig binnenvaren naar de haven. Klein maar wel mooi. 

Joyousness me time

Verginia 

Verginia

me-time is tijd nemen voor jezelf. Jij bent belangrijk. Mijn naam is Verginia Spier Voor mij is me-time begonnen door te hard werken en niet echt de tijd nemen voor mezelf. Nu blok ik 1 keer per maand tijd voor mezelf. Hoe doe jij dat of op welke momenten is voor jouw, me-time? Enjoy every moment.

Joyousness Me Time