• Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk.

Joyousness me-time

Oktober 2016 herfst en vandaag zon 20 graden. Mijn viooltjes staan er mooi bij in de tuin. De diepe paarse kleur met lichte en donkere tinten met groen blad op de achtergrond en dan blijven stralen naar de zon.
Het is zondag en ik ben heerlijk lui. Laat ontbijt hangen voor de tv kijkend naar opnames. RTL woonmagazine met Jan de Bouvrie laatste aflevering. Mooi hoor zo een verandering in je huis.

Nu even een cappuccino drinken en weer relaxen. Wat is dat toch heerlijk niets moet! 

Joyousness me time

Verginia Spier

Trackback van jouw site.

Verginia

me-time is tijd nemen voor jezelf. Jij bent belangrijk. Mijn naam is Verginia Spier Voor mij is me-time begonnen door te hard werken en niet echt de tijd nemen voor mezelf. Nu blok ik 1 keer per maand tijd voor mezelf. Hoe doe jij dat of op welke momenten is voor jouw, me-time? Enjoy every moment.

Joyousness Me Time