• Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk.

Open tuinen dag Utrecht 

Elke tuin is anders meer groen of meer bloemen of beiden soms met beelden. Het is geweldig dat mensen de aandacht nemen voor hun tuin. Soms met detail soms woekerend. Het geeft niet want dat maakt het ook mooi. Zoveel ideeën op doen voor mijn eigen tuin zelfs blauwe bloemen kunnen mooi zijn . 1 huis was zo geweldig bij de entree al door de hal naar achteren lopend richting de tuin. Loop je langs een strakke zwart witte keuken met de blauwe bloemen in een grote vaas. Perfect plaatje, kleine tuin erbij maar tot detail uitgewerkt. Ik heb genoten van de drie en half uur wandeling door de binnenstad. Volgend jaar weer?
Joyousness me time

Verginia Spier

Trackback van jouw site.

Verginia

me-time is tijd nemen voor jezelf. Jij bent belangrijk. Mijn naam is Verginia Spier Voor mij is me-time begonnen door te hard werken en niet echt de tijd nemen voor mezelf. Nu blok ik 1 keer per maand tijd voor mezelf. Hoe doe jij dat of op welke momenten is voor jouw, me-time? Enjoy every moment.

Joyousness Me Time