• Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk.

Me time Bijenkorf 

In Amstelveen wat een walhalla. Je komt binnen en rechts zie je de sieraden en links de chocolaterie, waar ik altijd mijn truffels koop. Ik ga met de roltrap naar boven en zie rechts Karen Millen 25% korting. Ik loop langs la dress op zoek naar een witte jurk kan niet slagen. De kleur is niet goed. Ik loop naar het restaurant pak een glazen beker voor thee en de heerlijke chocolade bol. Hmm. Bij de kassa hoor ik de thee zakjes staan achter u. Ik mag kiezen. Loop naar de tafel en ga zitten met twee bladen. Dit is het moment van pure ontspanning niks moet. Gewoon even stilte. Joyousness Me time. 

Joyousness me time

Verginia Spier 

Trackback van jouw site.

Verginia

me-time is tijd nemen voor jezelf. Jij bent belangrijk. Mijn naam is Verginia Spier Voor mij is me-time begonnen door te hard werken en niet echt de tijd nemen voor mezelf. Nu blok ik 1 keer per maand tijd voor mezelf. Hoe doe jij dat of op welke momenten is voor jouw, me-time? Enjoy every moment.

Joyousness Me Time