• Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk.

Me time(2)

  

Ik heb iets nieuws geleerd stilte meditatie, in een training  die ik volgde ” mindfulness in coaching. ” 

Wat ik daar heerlijk aan vond was dat je geen gedachtes had op dat moment dat je het ervaart. Je ligt of je zit in een ruimte. Buiten of binnen maakt niets uit. Je doet je ogen dicht en ik vond de rust in mezelf en wilde daar even blijven. Precies dat gevoel vasthouden.  Wat kan stilte toch heerlijk zijn? Totale rust geen verleiding geen impulsen gewoon in het hier en nu. 

Stilte meditatie is ruimte in jezelf. Dit zou ik elke dag kunnen doen. Heb jij weleens gemediteerd en hoe vaak? 

Joyousness me time

Verginia Spier

Trackback van jouw site.

Verginia

me-time is tijd nemen voor jezelf. Jij bent belangrijk. Mijn naam is Verginia Spier Voor mij is me-time begonnen door te hard werken en niet echt de tijd nemen voor mezelf. Nu blok ik 1 keer per maand tijd voor mezelf. Hoe doe jij dat of op welke momenten is voor jouw, me-time? Enjoy every moment.

Joyousness Me Time