• Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk.

Bijna kerst 2015

Dit jaar heel relaxed. Goed voorbereid en klaar voor de komende twee dagen. Ik laat me niet gek maken. Heb alle cadeaus binnen en weet Al wat we gaan eten.  Boodschappen gedaan en relax koken. Wat hapjes vooraf daarna een soep. Hoofdgerecht. Nagerecht. Natafelen ik zie het al voor me en heb er zin in. Het geeft zo een bruisend energie. Oh ja bubbels er ok bij. 
Laat ze maar komen familie en vrienden. 

Warme groet en geniet van de feestdagen. Enjoy 

Joyousness me time 

Verginia Spier 

 

Trackback van jouw site.

Verginia

me-time is tijd nemen voor jezelf. Jij bent belangrijk. Mijn naam is Verginia Spier Voor mij is me-time begonnen door te hard werken en niet echt de tijd nemen voor mezelf. Nu blok ik 1 keer per maand tijd voor mezelf. Hoe doe jij dat of op welke momenten is voor jouw, me-time? Enjoy every moment.

Joyousness Me Time