• Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk.

Moodboard maken

Deelnemen Aanmelden

Ken je dat moment waarop je wakker wordt en nog helemaal blanco bent. Dat alles rustig en goed voelt? Dat moment zou je eigenlijk willen vasthouden.

De realiteit is dat je geleefd wordt, het is altijd druk, kinderen, partner, ouders, kleinkinderen, je manager er is altijd iemand die iets van je nodig heeft. Is het niet heerlijk voor twee uurtjes een moodboard te maken en te registreren alle emoties, kleuren, vormen, geuren. Wanneer je even creatief bezig bent, richt je je op jezelf.
Op zondag 10 januari 2016 start ik met de workshop MOODBOARD MAKEN

Tijd 11.00 – 13.00 locatie in mail bevestiging!
Prijs € 50,- incl. btw. per persoon Inbegrepen materialen, accommodatie, koffie en thee
Doelgroep

Iedereen die zijn aandacht naar binnen wil richten even tijd voor jezelf

Je kunt de moodboard ook samen met collega’s of vriendinnen maken. max 5 personen
Natuurlijk heb je vragen stuur een mail me-time@cocojoyousness.nl

Verginia Spier

Trackback van jouw site.

Verginia

me-time is tijd nemen voor jezelf. Jij bent belangrijk. Mijn naam is Verginia Spier Voor mij is me-time begonnen door te hard werken en niet echt de tijd nemen voor mezelf. Nu blok ik 1 keer per maand tijd voor mezelf. Hoe doe jij dat of op welke momenten is voor jouw, me-time? Enjoy every moment.

Joyousness Me Time