• Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk.

Girls weekend culinair

Het zonnetje schijnt in november. We gaan een weekend naar Maastricht. 6 vrouwen Shoppen en eten. Het is twee uur rijden, vanuit Amsterdam onze meeting point. Maar als we later op het vrijthof staan is het relax en genieten. Eerst even lunchen bij een geweldige Italiaan die ons rijkelijk verwend met wijn en pasta. Lekker even alleen met vriendinnen weg. Alles even achter ons laten. Moment genieten van de vrijheid me-time. Geen werk, kinderen, man. Af en toe tussendoor bellen of whats appen of alles  goed gaat thuis?

 In het hotel ontdekken we dat er een zwembad en sauna is dit gaan wij uitproberen. Nog meer ontspanning, hoe heerlijk is dat. We gaan met de taxi naar het centrum waar ons diner is  gereserveerd voor de avond. Helemaal gedressed en klaar voor de avond stappen we het restaurant binnen. Het eten in restaurant Harrie is geweldig het heeft op de deur een aanbevolen Michelin sticker 2015. Elk hapje is het waard voor daar te eten. 
Zondag is het heerlijk uitslapen ontbijt en shoppen in Roermond outlet. Oh zoveel merken daar, het is paradijs voor ons. Een ieder gaat zijn eigen weg en koopt wat zij wilt op eigen tempo. Afspraak is om drie uur weer terug naar Amsterdam. 
Dit was echt  joyousness me time

We  hebben genoten. 
  Joyousness me time

Verginia Spier

Trackback van jouw site.

Verginia

me-time is tijd nemen voor jezelf. Jij bent belangrijk. Mijn naam is Verginia Spier Voor mij is me-time begonnen door te hard werken en niet echt de tijd nemen voor mezelf. Nu blok ik 1 keer per maand tijd voor mezelf. Hoe doe jij dat of op welke momenten is voor jouw, me-time? Enjoy every moment.

Joyousness Me Time