• Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk.

Shoppen

Afgelopen vrijdag had ik mezelf belooft me time. Even time out van alle drukte om me heen.

Ik heb de auto gepakt en een dagje naar Amsterdam gereden. De Bijenkorf in wat schets mijn verbazing de ” maffe marathon dagen”. Vier dagen winkelen met vele kortingen op bekende merken.

Ik liep beneden langs de parfum, Dior, channel, enz. Daarna langs de tassen dkny, Calvin, Michael Kors, langzaam lopend en met de roltrap naar de eerste etage. La dress, Karen Millen, Tommy Hilfiger enz. Tergend langzaam door naar de tweede etage schoenen. Wat een snoepwinkel. Hier ben ik even gestopt voor te passen en te kopen. Derde etage mooi! Vierde etage magazine boeken en techniek van Samsung. Vijfde etage. Heerlijk broodje tonijnsalade met verse munt thee. Daarna moe naar huis van al het shoppen. Heerlijke ontspannen dag ervaren

Wat een mooie dag vol met me time? Wat is voor jou me time?

Joyousness me time
Verginia Spier

20140405-230359.jpg

Verginia

me-time is tijd nemen voor jezelf. Jij bent belangrijk. Mijn naam is Verginia Spier Voor mij is me-time begonnen door te hard werken en niet echt de tijd nemen voor mezelf. Nu blok ik 1 keer per maand tijd voor mezelf. Hoe doe jij dat of op welke momenten is voor jouw, me-time? Enjoy every moment.

Joyousness Me Time