• Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk.

Vakantie

Het gevoel van vakantie is bijna weg.

Altijd zo jammer dat je nu de zon weer moet gaan missen. Stel je voor je vakantie aan het strand te liggen ingesmeerd en de zonnestralen op je huid. De warmte intens heet te voelen, naarmate je daar ligt. Je loopt naar de zee en het warme water op je huid koelt de hitte af. Oh zo heerlijk die duik in de zee en zwemmen. Wanneer je uit het water komt voel je de hitte weer, maar het is anders je kan weer gaan liggen en genieten met een magazine van de Linda in je handen.

Dan niet te vergeten de zwoele avonden heerlijk wandelend over het boulevard naar het restaurant wijntje, biertje volle tafel met buitenlandse eten waar je ook bent? Het kan ook gewoon thuis zijn bbq.

Hoe was jouw vakantie?

Joyousness me time
Verginia Spier

20130911-091846.jpg

Verginia

me-time is tijd nemen voor jezelf. Jij bent belangrijk. Mijn naam is Verginia Spier Voor mij is me-time begonnen door te hard werken en niet echt de tijd nemen voor mezelf. Nu blok ik 1 keer per maand tijd voor mezelf. Hoe doe jij dat of op welke momenten is voor jouw, me-time? Enjoy every moment.

Joyousness Me Time