• Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk.

Boek lezen

De ontspanning van een boek lezen

Welk boek heb jij voor het laatst gelezen? Via je e-reader of heb je het boek gekocht en heerlijk gebladerd door de pagina’s . Dat laatste vind ik zo heerlijk vooral, wanneer je het verhaal leest en de spanning of romantiek per pagina omslaat. Dan kan je de neiging hebben het niet naast je te willen neerleggen.

Zo herinner ik me dat ik een boek van nicci french in de bus aan het lezen was. De titel Het geheugen spel. Er is een alinea in het boek dat de hoofdpersoon op de zolder is aan het onderzoeken naar wie de dader is? Ik las op dat moment met volledige aandacht het boek, het moment waar de dader toevallig de trap op kwam en de hoofdpersoon niet weg kon en de deur openging…ik gilde hard in de bus. Waarop iedereen me in de bus aankeek. Wat er aan de hand was?

Hoe mooi is dat voor een schrijver dat de lezer zo intens meeleeft.

Welk boek heb jij voor het laatst gelezen? Deel met ons ladies.

Joyousness me-time

Verginia Spier

20130813-224543.jpg

Verginia

me-time is tijd nemen voor jezelf. Jij bent belangrijk. Mijn naam is Verginia Spier Voor mij is me-time begonnen door te hard werken en niet echt de tijd nemen voor mezelf. Nu blok ik 1 keer per maand tijd voor mezelf. Hoe doe jij dat of op welke momenten is voor jouw, me-time? Enjoy every moment.

Joyousness Me Time