• Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk.

De signature hot chocolate

Elke dag rij ik met de bus naar mijn werk zo ontwijk ik de files in de ochtend. Het is relax  en er is een busbaan. 

Wanneer ik de bus uit stap begint het al bij mij in mijn hoofd. De signature hot chocolate de smaak proef ik al. De geur, chocola beetje bitter maar zoet van smaak. Ook al heb ik de beker nog niet in mijn hand. 

Ik loop snel naar Starbucks, binnen en ga in de rij staan. Er zijn nog twee wachtende voor me. Ik kijk naar het glas met allemaal verschillende cakejes en taarten en drankjes. Nee ik ben gefocust op wat ik wil. Bijna aan de beurt de serveerster herkent mij. Ik mag bestellen. Ik zeg ” signature hot chocolate” ze vraagt of ik ook slagroom erop wil. ” ja”. Ik ben helemaal blij en bestel ook de lemoncake. €7,15 hoor ik haar zeggen en ik betaal. 
Het concept van Starbucks is dat je je naam doorgeeft en als ze je roepen kan je je drankje halen. Ik wacht op mijn naam. ” dit is voor Verginia” trots neem ik mijn beker. Ik bedank en loop naar buiten richting mijn werk. Het is koud buiten. 1 slok heerlijk. Ik ben bijna op kantoor, tas op mijn bureau beker er naast en mijn dag kan beginnen. 

Wat zou  ik doen zonder Starbucks? 

Joyousness me time

Verginia Spier

Trackback van jouw site.

Verginia

me-time is tijd nemen voor jezelf. Jij bent belangrijk. Mijn naam is Verginia Spier Voor mij is me-time begonnen door te hard werken en niet echt de tijd nemen voor mezelf. Nu blok ik 1 keer per maand tijd voor mezelf. Hoe doe jij dat of op welke momenten is voor jouw, me-time? Enjoy every moment.

Joyousness Me Time