• Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk.

Lunch bij het Amstel hotel geweldig

Terwijl ik richting het hotel loop, zie ik grote pompoenen voor de deur staan. Halloween is ook hier. Ik loop de trap op en de portier draait de deur voor me open. “Welkom”zegt hij “mag ik uw jas aannemen?”Ik voel me gevleid en geef mijn jas. Hij wijst me de weg naar de zaal waar ik de afspraak heb.
We lopen door de entree en ik zie een grote piano, met daarop kleine pompoenen getekend gezicht en kaarslichtje erin. Ik loop met hem mee naar achteren de trap naar beneden. Ik kom in een mooie ruimte, waar de wijnflessen overal opgesteld staan, het is de wijnkamer. De tafel is mooi opgemaakt voor het eten.


We beginnen met een gepocheerde kabeljauw, aardappel salade en peterselie. Heerlijk met een witte frisse wijn. Daarna de hertenrugfilet, rode kool en aardappel puree. Het dessert gepocheerde peer, vanillecrème met steranijs ijs. De combinatie is fantastisch. Ik eindig met een cappuccino.
Ik heb een geweldig gesprek met verschillende mensen in de groep ” toeval bestaat niet” allemaal mooie ontmoetingen. Ik heb een heerlijke dag ervaren.
Voor we hier kwamen hebben we in het Hermitage museum met een gids de rondleiding ervaren over de tentoonstelling Catarina de Grote. Imponerende vrouw vol ambitie en actie. Mooie tentoonstelling een aanrader.

Vorig jaar was ik ook in het Amstel hotel voor een high tea. Ik vond het leuk dat de serveerster mij herkende en welkom heten. Mooie knipoog naar de volgende keer. Top service.

Joyousness me time

Verginia Spier

Verginia

me-time is tijd nemen voor jezelf. Jij bent belangrijk. Mijn naam is Verginia Spier Voor mij is me-time begonnen door te hard werken en niet echt de tijd nemen voor mezelf. Nu blok ik 1 keer per maand tijd voor mezelf. Hoe doe jij dat of op welke momenten is voor jouw, me-time? Enjoy every moment.

Joyousness Me Time