• Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk.

Ik geniet echt

Even geen afspraken in de ochtend, gewoon lekker opstaan wanneer ik wil. 

Even op de site dit korte verhaal uit typen daarna genieten van mijn ontbijt en de nieuwe Marie Claire.

Ik geniet echt van dit soort momenten, want dat gebeurt niet vaak. Zo heerlijk in mijn bed genieten van glas verse jus d orange, ei, broodje kaas en als toetje banaan. Groene thee erbij voor de Marie Claire te lezen en ik pauzeer. 

 Het drukke leven,  werk roept me. Maar hier en nu , dit moment koester ik. ❤️

Het blijft een uitdaging
voor me-time te vinden en er ook bij stil te staan. Enjoy every moment.?

Joyousness me time

Verginia Spier

Trackback van jouw site.

Verginia

me-time is tijd nemen voor jezelf. Jij bent belangrijk. Mijn naam is Verginia Spier Voor mij is me-time begonnen door te hard werken en niet echt de tijd nemen voor mezelf. Nu blok ik 1 keer per maand tijd voor mezelf. Hoe doe jij dat of op welke momenten is voor jouw, me-time? Enjoy every moment.

Joyousness Me Time