• Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk.

Voorstelling DeLaMar

Ik heb net een Wopper gegeten bij burger king en loop rustig naar DeLaMar theater in Amsterdam. Ik ga naar de voorstelling leading ladies. Ik vond de naam leuk en dacht dit wil ik zien. Helemaal zin in. 
De voorstelling

In Leading Ladies staan hun grootste hits centraal, ze zingen hun favoriete (musical)songs en verrassen het publiek met nooit eerder door hen gezongen repertoire.

Carolina Dijkhuizen

Brigitte Heitzer

Lone van Roosendaal

Willemijn Verkaik

Angela Groothuizen

Ik heb genoten vanaf het begin tot het eind. Wat een talenten. De passie was in hun stem te horen zoals die, mooie a-capella van Willemijn Verkaik ‘Bring him home’ uit  les miserables (de musical ) en Carolina Dijkhuizen  zong staying alive van haar nieuwe cd. 

Geweldig de avond zo divers en mooi ingespeeld op het contact met vroeger als jong meisje met vele dromen. Mooie knipoog. De afsluiter een lied van de dolly dots Angela Groothuizen. Love Me Just A Little Bit More. 

​[wpvideo faZesSAj]​
Ik hoop dat dit volgend jaar nog een keer komt. Ik heb genoten
Joyousness me time 

Verginia Spier

Trackback van jouw site.

Verginia

me-time is tijd nemen voor jezelf. Jij bent belangrijk. Mijn naam is Verginia Spier Voor mij is me-time begonnen door te hard werken en niet echt de tijd nemen voor mezelf. Nu blok ik 1 keer per maand tijd voor mezelf. Hoe doe jij dat of op welke momenten is voor jouw, me-time? Enjoy every moment.

Joyousness Me Time