• Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk.

Rijksmuseum Amsterdam 

​[wpvideo zEEf3bvt]​

Ik loop door het Rijksmuseum, naar de vleugel waar de “Japanse art” staan. Ik ben benieuwd naar de fijne stijl. Het is intrigerend te zien hoe een artiest zijn tijd hiervoor heeft genomen. Het is perfect van dichtbij en veraf. Ik voel een positieve energie van passie en schoonheid. Wat kan kunst mooi zijn, voor mij zijn het onbekende namen, maar ik geniet van elk schilderij. Ik kijk naar de kleuren donker en licht het wisselt af. De huid van de vrouw waar je haar borst uit de kimono ziet vallen zo een perfectie nagestreefd in elk kunstwerk. Of het nou in de nacht is een beeld of in het daglicht. Ik hou van musea het is pure ontspanning in het lichaam en genot voor de ogen. 

Joyousness me time

Verginia Spier 

Trackback van jouw site.

Verginia

me-time is tijd nemen voor jezelf. Jij bent belangrijk. Mijn naam is Verginia Spier Voor mij is me-time begonnen door te hard werken en niet echt de tijd nemen voor mezelf. Nu blok ik 1 keer per maand tijd voor mezelf. Hoe doe jij dat of op welke momenten is voor jouw, me-time? Enjoy every moment.

Joyousness Me Time