• Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk.

Vlinder 

Heb je wel is van die momenten dat je je ontspannen voelt en het eeuwig wilt vasthouden. Op dit moment beleef ik in mijn tuin een relaxte flow. 

De zon schijnt het is 25 graden precies goed. Af en toe een zachte wind die, langzaam over de hitte van mijn huid, licht koud blussend aanvoelt. De rust die er is zo een sterk innerlijk gevoel in mezelf. De storm is voorbij geen haast even niet werken, niet denken. 

Gewoon heerlijk vrij net zoals de vlinder die rond dartelt. Hij weet zijn weg maar geniet van mijn tuin. Elk bloempje takje en vliegt verder. 
​​[wpvideo cEEHUpDo]​

Hoe mooi kan een moment zijn zoals nu.

Dit beleef ik niet een tweede keer. Of misschien wel ☀️

Ken jij van die rust momenten? Wanneer?

Joyousness me time

Verginia Spier

Trackback van jouw site.

Verginia

me-time is tijd nemen voor jezelf. Jij bent belangrijk. Mijn naam is Verginia Spier Voor mij is me-time begonnen door te hard werken en niet echt de tijd nemen voor mezelf. Nu blok ik 1 keer per maand tijd voor mezelf. Hoe doe jij dat of op welke momenten is voor jouw, me-time? Enjoy every moment.

Joyousness Me Time