• Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk.

Dauphine 

Ik zit momenteel tijdens de lunch tijd te wachten op mijn afspraak. Het is altijd gezellig hier en druk. Ik hoor veel geluid. Allemaal gesprekken die ik niet kan volgen. Er komt net iemand binnen en trekt zijn jas uit en gaat bij een tafeltje naast me zitten de ober komt en vraagt wilt u wat drinken. ” nee weet ik niet” en hij loopt weg. De timing van service is belangrijker dan de vraag leer ik hiervan. Mijn afspraak komt binnen. 

We beginnen met een wijntje en bestellen een een wrap. Het is een prettig gesprek met een lach en serieuze toon. 

Joyousness me time

Verginia Spier 

Trackback van jouw site.

Verginia

me-time is tijd nemen voor jezelf. Jij bent belangrijk. Mijn naam is Verginia Spier Voor mij is me-time begonnen door te hard werken en niet echt de tijd nemen voor mezelf. Nu blok ik 1 keer per maand tijd voor mezelf. Hoe doe jij dat of op welke momenten is voor jouw, me-time? Enjoy every moment.

Joyousness Me Time