• Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk.

Almere stad waterkant

​[wpvideo Gxg63Dlt]​
Het is hier prachtig het uitzicht. De zon schijnt de wind waait. Dat komt omdat je dichtbij water zit. Ik noem het een geluk moment. Je goed voelen en dit soort momenten waardevol vinden. 

Kinderen spelen, zwanen zie ik hun veren op orde brengen of wat ze ook doen.  Ik zie fietsers er is veel leven in de brouwerij. Hier is het niet storend dat er ook drie grote flat-gebouw aanwezig zijn. Het geluid van een scooter die zijn uitlaat moet laten nakijken hoor je hier duidelijk. Maar dat gaat ook voorbij.

 De zwanen zijn klaar en zwemmen het meer op. Er zijn ook andere vogels die ik niet ken. Dat doet er niet toe. Dit wordt mijn vaste plek.  

Joyousness me time

Verginia Spier

Trackback van jouw site.

Verginia

me-time is tijd nemen voor jezelf. Jij bent belangrijk. Mijn naam is Verginia Spier Voor mij is me-time begonnen door te hard werken en niet echt de tijd nemen voor mezelf. Nu blok ik 1 keer per maand tijd voor mezelf. Hoe doe jij dat of op welke momenten is voor jouw, me-time? Enjoy every moment.

Joyousness Me Time