• Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk.

Dakterras Bijenkorf 

Wat vind ik het altijd heerlijk voor een cappuccino te drinken in de Bijenkorf? Ik zit nu buiten op de  bovenste etage, het dakterras van de Bijenkorf in Amsterdam. De wind waait zacht door me haren en de zon schijnt dit is een goede dag voor inspiratie op te doen. Mooie interieur en de mensen genieten ook van het weer. Ik zie een Toerist die niet begrijpt, dat ze eerst moeten bestellen en dan zitten of beiden ze zijn met een grote groep van acht mensen. Ik hoor een bekende schaterlach die ik herken! Ik zie een vriendin aan de overkant van de zaal die ook geniet van een cappuccino samen met haar dochter. Wat is de wereld toch klein hierop het dakterras Bijenkorf  Amsterdam.

Love my life

Joyousness me time

Verginia Spier

Trackback van jouw site.

Verginia

me-time is tijd nemen voor jezelf. Jij bent belangrijk. Mijn naam is Verginia Spier Voor mij is me-time begonnen door te hard werken en niet echt de tijd nemen voor mezelf. Nu blok ik 1 keer per maand tijd voor mezelf. Hoe doe jij dat of op welke momenten is voor jouw, me-time? Enjoy every moment.

Joyousness Me Time