• Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk.

Hap

Zo een mooie foto van een stuk appeltaart heb ik nog nooit gezien. Kijk naar de kleur de rozijnen grote stukjes appel en dan een vleugje room aan de rechterkant. Ik wil er alleen naar kijken maar de geur van appel en kaneel komt gratis naar je toe. Kan ik de verleiding weerstaan van de eerste hap. Hmm deeg goed zacht smeltend in je mond stukje appel nog een beetje knapperig maar wel zacht. Smaken zoet niet te dit is een perfecte hap.
Joyousness me time

Verginia Spier 

Ps: locatie bij Grand Restaurant Karel V  in Utrecht 

Trackback van jouw site.

Verginia

me-time is tijd nemen voor jezelf. Jij bent belangrijk. Mijn naam is Verginia Spier Voor mij is me-time begonnen door te hard werken en niet echt de tijd nemen voor mezelf. Nu blok ik 1 keer per maand tijd voor mezelf. Hoe doe jij dat of op welke momenten is voor jouw, me-time? Enjoy every moment.

Joyousness Me Time