• Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk.

Cappuccino me-time

Even weer tijd voor mezelf het is te lang geleden, dat ik me-time nam.  Afspraak hier en dan cursus daar,  we worden geleefd. Tijd voor mezelf vind ik zo belangrijk , omdat je het af en toe nodig heb voor weer op te laden en vol energie weer bezig te zijn. Hier zit ik nu lekker op mijn vaste stekkie. Mijn favoriete magazines en cappuccino. What else,  George Clooney heeft het met koffie en ik heb het met me-time. Of is het voor hem andersom koffie drinken is me-time. Aha moment.

Heerlijk bladeren en ontspannen. Ik wil hier niet meer weg. Ik leef in het moment en geniet van elk minuut met me-time.

Joyousness me time

Verginia Spier

Verginia

me-time is tijd nemen voor jezelf. Jij bent belangrijk. Mijn naam is Verginia Spier Voor mij is me-time begonnen door te hard werken en niet echt de tijd nemen voor mezelf. Nu blok ik 1 keer per maand tijd voor mezelf. Hoe doe jij dat of op welke momenten is voor jouw, me-time? Enjoy every moment.

Joyousness Me Time