• Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk.

Me time in de tuin

Mijn buurman naast mij heeft een magnoliaboom. Elke ochtend als ik wakker wordt kan ik genieten van de heerlijke geur. De vogels fluiten en het is niet warm of koud voor de maand mei. Ik heb ook een struik bamboe in de tuin en daar onder twee baby Boeddha zo mooi en rustgevend. 1 bid en de ander mediteert,  dat kun je aan de handen zien, hoe ze over elkaar heen buigen? Wat een stilte mooi moment voor bij te komen van het harde werken? 

Fijne avond

Joyousness me time

Verginia Spier 

Trackback van jouw site.

Verginia

me-time is tijd nemen voor jezelf. Jij bent belangrijk. Mijn naam is Verginia Spier Voor mij is me-time begonnen door te hard werken en niet echt de tijd nemen voor mezelf. Nu blok ik 1 keer per maand tijd voor mezelf. Hoe doe jij dat of op welke momenten is voor jouw, me-time? Enjoy every moment.

Joyousness Me Time