• Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk.

Stilte

Op dit moment wacht ik op vrienden die komen eten. Alles staat klaar in de keuken. De witte wijn koud , Rose koud. Rode wijn even laten ademen op kamer temperatuur. Soep op een zacht vuur. Vlees in de oven. Rijstcooker aan. Salades uit de ijskast.  Dessert maak ik na het eten. Laagjes kiwi, mango, aardbeien, toefje slagroom met frambozen. Oke alles onder controle. Even zitten en een moment voor mezelf voordat ze komen. 

De drukte, de gesprekken, de drank,  de lach. Heerlijk gezelligheid. Maar nu zit ik even hier en geniet van de stilte………  Voor de storm. 
Joyousness me time

Verginia Spier 

Trackback van jouw site.

Verginia

me-time is tijd nemen voor jezelf. Jij bent belangrijk. Mijn naam is Verginia Spier Voor mij is me-time begonnen door te hard werken en niet echt de tijd nemen voor mezelf. Nu blok ik 1 keer per maand tijd voor mezelf. Hoe doe jij dat of op welke momenten is voor jouw, me-time? Enjoy every moment.

Joyousness Me Time