• Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk.

Me time bij Dauphine 

Gezellig vandaag een afspraak met een vriendin  bij Dauphine in Amsterdam mijn favoriete plek. Het is nu 17.30 uur we gaan wat eten en bijkletsen. Dit is voor mij ook me time een moment van aandacht geven aan een ander maar wel bij jezelf blijven. De balans vinden is soms moeilijk, omdat je toch in het gesprek meegaat met de ander. Maar afijn witte wijn bij het eten voor mij het gewone recept.  Ceaser salad en friet mayonaise  en een mooie avond tegemoet. De zon schijnt en de avond is lang. 

Joyousness me time

Verginia Spier

Trackback van jouw site.

Verginia

me-time is tijd nemen voor jezelf. Jij bent belangrijk. Mijn naam is Verginia Spier Voor mij is me-time begonnen door te hard werken en niet echt de tijd nemen voor mezelf. Nu blok ik 1 keer per maand tijd voor mezelf. Hoe doe jij dat of op welke momenten is voor jouw, me-time? Enjoy every moment.

Joyousness Me Time