• Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk.

Me time Just love it❤️

Voor mij is me time echt even geen tijd voor anderen alleen voor mezelf. Heerlijk in de magazines bladeren met cappuccino en roze koek.  Gewoon even rust even niets. Op de achtergrond hoor ik jazz muziek heel zacht maar wel mooi. Precies goed. Ik zeg tegen mezelf dit moet ik vaker doen. Zo ontspannen, relax ochtend voor mezelf. Heel even denk ik aan mijn boodschappen, muur verven, schoonmaken, voorbereiding Moederdag morgen. Even niet. ? eerst de santé lezen daarna de Linda en Beau Monde lekker in mijn moment. 
Joyousness me time

Verginia Spier

Trackback van jouw site.

Verginia

me-time is tijd nemen voor jezelf. Jij bent belangrijk. Mijn naam is Verginia Spier Voor mij is me-time begonnen door te hard werken en niet echt de tijd nemen voor mezelf. Nu blok ik 1 keer per maand tijd voor mezelf. Hoe doe jij dat of op welke momenten is voor jouw, me-time? Enjoy every moment.

Joyousness Me Time