• Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk.

Me-time 

Ik zit vol energie en ik dacht ik moet het beschrijven. Hoe voelt het, welke sensaties? Soort van groei positief geladen energie vanuit mijn tenen naar mijn hoofd. Dat net een champagne dop op knallen staat. Spread de word. Blessed. Ik schreeuw het van daken wie het wil horen. Oh wat een heerlijk gevoel bruisend. Vol emotie en licht. Wauw.

Proost op een nieuw begin het delen van geluk. Samen?

Joyousness me time

Verginia Spier

  

Trackback van jouw site.

Verginia

me-time is tijd nemen voor jezelf. Jij bent belangrijk. Mijn naam is Verginia Spier Voor mij is me-time begonnen door te hard werken en niet echt de tijd nemen voor mezelf. Nu blok ik 1 keer per maand tijd voor mezelf. Hoe doe jij dat of op welke momenten is voor jouw, me-time? Enjoy every moment.

Joyousness Me Time