• Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk.

Pasen 2016

  
Hermitage museum heeft de Spaanse meesters in zijn collectie interessant voor te zien. Wij hadden een gids die alle tijd nam voor uitleg en achtergrond informatie met ons te delen. Ik heb deze foto speciaal voor Pasen gekozen. Het is zeker waard voor daar de hele middag rond te lopen. Lekker ontspannen en genieten van de schilderijen uit de vroegere tijden. 

Wat is het toch heerlijk voor totale ontspanning te voel en niet gehaast te zijn. Wanneer ben jij voor het laats naar museum geweest?

Joyousness me time

Verginia Spier

Trackback van jouw site.

Verginia

me-time is tijd nemen voor jezelf. Jij bent belangrijk. Mijn naam is Verginia Spier Voor mij is me-time begonnen door te hard werken en niet echt de tijd nemen voor mezelf. Nu blok ik 1 keer per maand tijd voor mezelf. Hoe doe jij dat of op welke momenten is voor jouw, me-time? Enjoy every moment.

Joyousness Me Time