• Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk.

Me time

Muziek op de achtergrond bij de bibliotheek waar ik zit te genieten van mijn glace en cappuccino. Daarnaast wat magazine lezen, de vogue, Linda, Grazia enz. 
Ik hoor ook gesprekken op de achtergrond het gaat over het leven. De gemiddelde leeftijd is ouder dan veertig. Ik hoor een bestelling van ” drie cappuccino”dan het geluid van het koffieapparaat en de melk die heet wordt geborreld. Pin apparaat en de piep, betaald op naar de volgende klant.
 Het is zo mooi hier te zitten en de geluiden te beschrijven. Doutzen Kroes heeft een foto reportage in Nepal. Interessant verslag foto’s vallen wel mee kan me voorstellen, omdat het onderwerp is over kindhuwelijk en daar kan zij natuurlijk niet mooier en glamour opstaan. 
Geluid van een laptop die opstart en dan van die luchtbel geluiden. Plop. Ik vind af en toe de stilte heerlijk daarom kom ik hier zo graag. Totale ontspanning geen verwachting of afspraken of haast. Lekker stilstaan en genieten van mijn magazines 
Joyousness me time

Verginia Spier 

 

Verginia

me-time is tijd nemen voor jezelf. Jij bent belangrijk. Mijn naam is Verginia Spier Voor mij is me-time begonnen door te hard werken en niet echt de tijd nemen voor mezelf. Nu blok ik 1 keer per maand tijd voor mezelf. Hoe doe jij dat of op welke momenten is voor jouw, me-time? Enjoy every moment.

Joyousness Me Time