• Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk.

Bioscoop

Grote bak popcorn en fles fanta en het grote scherm. Zo gezellig kan een middag of avond film kijken zijn. Gewoon totale ontspanning kijken naar het scherm met spanning of een lach. Het kan ook met een traan de film kijken. Ik vind de emoties wanneer goed geacteerd is zo leuk. Lekker entertainment voor twee of drie uur. Laatste film was deadpool wat heb ik gelachen tot het eind.  

 
Wanneer ben jij voor het laatst naar de bioscoop geweest? 

Joyousness me time

Verginia Spier

Verginia

me-time is tijd nemen voor jezelf. Jij bent belangrijk. Mijn naam is Verginia Spier Voor mij is me-time begonnen door te hard werken en niet echt de tijd nemen voor mezelf. Nu blok ik 1 keer per maand tijd voor mezelf. Hoe doe jij dat of op welke momenten is voor jouw, me-time? Enjoy every moment.

Joyousness Me Time