• Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk.

Mindfulness Joyousness 

Ik ben bezig met de acht mindfulness houdingsfactoren. Ik vind het een sterke reflectie aandacht. (Zelfonderzoek) Je kunt het elke ochtend hard op lezen een soort van vijf minuten meditatie en bij elke zin goed in-en uit ademen en dan de volgende hard op lezen. 
 Deze wilde ik met jullie delen:
Zonder oordeel zijn; Kun je zonder oordeel kijken naar dat wat er is?

Niet streven ; je bent helemaal in orde zoals je nu bent.

Geduld; Het is het vermogen de dingen hun eigen tijd te geven zich te laten ontvouwen.

Acceptatie ;de dingen zien zoals ze in het heden zijn.

Frisse blik: Elk moment is uniek,

Vertrouwen; luisteren naar je innerlijke kracht. 

Loslaten; Loslaten is een manier om de dingen te laten zoals ze zijn

Compassie; liefdevolle vriendelijkheid en mildheid naar jezelf en naar anderen.

  
Natuurlijk Heb je vragen mail me: 

Me-time@cocojoyousness.nl

Verginia Spier

Trackback van jouw site.

Verginia

me-time is tijd nemen voor jezelf. Jij bent belangrijk. Mijn naam is Verginia Spier Voor mij is me-time begonnen door te hard werken en niet echt de tijd nemen voor mezelf. Nu blok ik 1 keer per maand tijd voor mezelf. Hoe doe jij dat of op welke momenten is voor jouw, me-time? Enjoy every moment.

Joyousness Me Time