• Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk.

Feestje

Wat is het toch gezellig samen uit eten. Grote groep bekende. Lachen, kletsen, eten en drinken. Twee hebben het over de pubers in hun leven en dat het oke is de veranderingen. De ander heeft het over kleinkind zo hard gegroeid en raakt overal alles aan. De andere twee hebben het over plannen van kinderen krijgen. Of toch voor de carrière gaan? Wat is dan het feestje? Het bijelkaar  zijn rijkelijk eten en drinken. Veel lachen en cadeaus ontvangen. Het is echt gezellig ontspannen druk. Ken je dat?

  
Joyousness me time

Verginia Spier 

Trackback van jouw site.

Verginia

me-time is tijd nemen voor jezelf. Jij bent belangrijk. Mijn naam is Verginia Spier Voor mij is me-time begonnen door te hard werken en niet echt de tijd nemen voor mezelf. Nu blok ik 1 keer per maand tijd voor mezelf. Hoe doe jij dat of op welke momenten is voor jouw, me-time? Enjoy every moment.

Joyousness Me Time