• Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk.

Workshop me-time joyousness 2016

  
Wat is me time? Tijd voor jezelf. Gun jezelf, me time. Me time betekend voor mij innerlijke rust nemen. Even stilstaan of in bad of schilderen of strandwandeling maken. Innerlijk voeden. 
Ik wil dit met jullie delen en een moodboard maken van jouw me time moment. Hoe lang neem je de tijd daarvoor? Ik geloof dat drie minuten genoeg is en dat wil ik je leren tijdens de workshop me-time joyousness. Ik heb een foto gemaakt van een klein presentje van mij aan jou? wanneer je aanmeldt voor de workshop.  

 

Heb ik je nieuwsgierig gemaakt kom op 10 januari 2016 en stuur een mail naar

me-time@cocojoyousness.nl

Onderwerp: me-time joyousness

Kosten:€ 50,00 per persoon

Verginia Spier

Trackback van jouw site.

Verginia

me-time is tijd nemen voor jezelf. Jij bent belangrijk. Mijn naam is Verginia Spier Voor mij is me-time begonnen door te hard werken en niet echt de tijd nemen voor mezelf. Nu blok ik 1 keer per maand tijd voor mezelf. Hoe doe jij dat of op welke momenten is voor jouw, me-time? Enjoy every moment.

Joyousness Me Time