• Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk.

Starbucks 

Ik zit nu momenteel bij Starbucks double tree in Amsterdam. Het is druk. Een groep Italiaanse toeristen zitten samen aan de koffie met hun kleine kinderen de jongste is drie maanden oud denk ik? Ze eten een muffin en kletsen bij het zijn drie jonge gezinnen bij elkaar. 
Ik wacht op een vriendin voor even bij te kletsen. Meer een zakelijk gesprek dan gezellig bijkletsen. We gaan het hebben over onze jaarlijkse bijeenkomsten. Hoe, wie en wat gaan we doen? Idee is per kwartaal, 1 evenement te organiseren. 

  
Dit is geen me time maar voor mij wel pure ontspanning. De drukte om me heen te horen en bij mezelf te blijven. Mooier cadeau is er niet. 
Joyousness me time

Verginia Spier  

Trackback van jouw site.

Verginia

me-time is tijd nemen voor jezelf. Jij bent belangrijk. Mijn naam is Verginia Spier Voor mij is me-time begonnen door te hard werken en niet echt de tijd nemen voor mezelf. Nu blok ik 1 keer per maand tijd voor mezelf. Hoe doe jij dat of op welke momenten is voor jouw, me-time? Enjoy every moment.

Joyousness Me Time