• Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk.

Joyousness me time 2015

2015 was een mooi blogger jaar. Ik schrijf nu al twee jaar en dit is naar aanleiding van een gesprek met een vriendin over me- time. Soms is dat moeilijk te vinden en ik wilde mijn me- time, met jullie delen, zodat jullie ideeën vinden en voor het ook te doen. 

Volgend jaar ga ik hiermee door ik vind het plezierig en wil graag delen,  in de maatschappij is het zo druk leven. Agenda’s overvol. Je wordt geleefd. Het is tijd voor meer Joyousness me time.
Lees graag jullie reacties op mijn trailer!

Verginia Spier

Fijne feestdagen.  [wpvideo 8qeHbzS5] 

Trackback van jouw site.

Verginia

me-time is tijd nemen voor jezelf. Jij bent belangrijk. Mijn naam is Verginia Spier Voor mij is me-time begonnen door te hard werken en niet echt de tijd nemen voor mezelf. Nu blok ik 1 keer per maand tijd voor mezelf. Hoe doe jij dat of op welke momenten is voor jouw, me-time? Enjoy every moment.

Joyousness Me Time