• Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk.

Schilderij

Ik kijk naar dit schilderij en wat zie ik?  

 
Mooie kleuren, vijf vrouwen, standbeeld. Vele kleuren oranje, groen, bruin, geel, wit en zwart. Waarom kijkt ze je zo aan? Wat wilt ze je vertellen? Wat doet die ander vrouw erachter? Mooie bloem aan de rechterkant. Een tak en een boom. Dan de oranje  hond waarom in die kleur? Maakt hij een buiging voor de vrouw? Of is hij op zoek naar iets? Gewoon even snuffelen. Dan dat wolkje erbij of is het een plas naast zijn hoofd? Ik zie ook grijs en een heel woud achterde drie dames 1 buigt of knielt. Het is oneindig wat gauguin in deze schilderij wilde vertellen. Het is prachtig. 

De naam Arearea betekent joyousness 

Joyousness me time

Verginia Spier

Trackback van jouw site.

Verginia

me-time is tijd nemen voor jezelf. Jij bent belangrijk. Mijn naam is Verginia Spier Voor mij is me-time begonnen door te hard werken en niet echt de tijd nemen voor mezelf. Nu blok ik 1 keer per maand tijd voor mezelf. Hoe doe jij dat of op welke momenten is voor jouw, me-time? Enjoy every moment.

Joyousness Me Time