• Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk.

Opruimen

Vandaag was ik bezig oud papier weg te gooien. Je herkent dat wel schoonmaak mood.

Ik kwam wat oude foto’s tegen van vroeger. Wat deed het me? Herinneringen van vroeger ophalen, een bepaalt moment in je leven. Vakantie gevoel,  de sensaties opnieuw beleven. Mijn neefje zijn lagere school eind opdracht met de hele klas en hij had een kleine rol op toneel. Wat genoot ik hiervan. Hij is nu dertig. Ook ontdekte ik dat ik een rode draad had als fotomodel voor een financiële instelling of blad. Was ik helemaal vergeten. Het hards heb ik gelachen over de vergelijking van foto’s van vroeger en nu. 
Pure ontspanning voor mij. Wanneer heb jij voor het laats gekeken naar je oude foto’s van vroeger? Wat deed het met jou?
Joyousness me time

Verginia Spier

 Foto Parijs 1990 

Trackback van jouw site.

Verginia

me-time is tijd nemen voor jezelf. Jij bent belangrijk. Mijn naam is Verginia Spier Voor mij is me-time begonnen door te hard werken en niet echt de tijd nemen voor mezelf. Nu blok ik 1 keer per maand tijd voor mezelf. Hoe doe jij dat of op welke momenten is voor jouw, me-time? Enjoy every moment.

Joyousness Me Time