• Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk.

Bibliotheek

  
Wat is dat toch heerlijk rustig als je de bibliotheek binnenstapt. Heerlijke koffie besteld, magazine erbij en bijkomen van de week. Buiten regent het maar dat maakt niet uit hier. Je hebt alle bladen die je kunt lezen. Relaxen in de bibliotheek ” what else”  denk ik dan, meer heb ik niet nodig.

Natuurlijk lees ik ook de echte boeken, iedereen maakt gebruik van een e-reader, maar ik wil toch ouderwets het papier voelen, want daar gaat het in boeken lezen om. Het papier voelen en het boek dichtslaan als je het uitgelezen hebt. 

Joyousness me time

Verginia Spier 

Trackback van jouw site.

Verginia

me-time is tijd nemen voor jezelf. Jij bent belangrijk. Mijn naam is Verginia Spier Voor mij is me-time begonnen door te hard werken en niet echt de tijd nemen voor mezelf. Nu blok ik 1 keer per maand tijd voor mezelf. Hoe doe jij dat of op welke momenten is voor jouw, me-time? Enjoy every moment.

Joyousness Me Time