• Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk.

Ballet 

Het Nationale Ballet in Amsterdam ben je daar weleens geweest? Ik heb genoten van de operaballet uitvoering van Giselle. Giselle vertelt het verhaal van een volksmeisje dat tot in de dood aan haar liefde vasthoudt. Het wordt met veel passie gedanst en ik hield mijn adem in. 
Zo mooi, licht vol overgave het dansen. De achtergrond van het toneel is mooi en de bewegingen van de dansers, zo licht. Wat een mooie avond. 
Wanneer was jij voor het laatst in theater?
Joyousness me time

Verginia Spier 

 

Verginia

me-time is tijd nemen voor jezelf. Jij bent belangrijk. Mijn naam is Verginia Spier Voor mij is me-time begonnen door te hard werken en niet echt de tijd nemen voor mezelf. Nu blok ik 1 keer per maand tijd voor mezelf. Hoe doe jij dat of op welke momenten is voor jouw, me-time? Enjoy every moment.

Joyousness Me Time