• Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk.

Stilstaan

  
Het water in de sloot is stil, de vogel geniet ervan. Stille leven voor een moment. 

Mooi beeld voor een zonnige dag in oktober. Wat maakt dat ik dit plaatje zo mooi vind? Is het stille leven totale ontspanning rust. De kleuren van de bladeren aan de linkerkant. Rood bruin geel groen. Terwijl het gras nog groen is. De schaduw van de takken over het water, een brug in de verte. De weerspiegeling in het water. Het lijkt herfst maar kan ook lente of zomer zijn. Door de kleuren van de bladeren ga je toch twijfelen. Maar alles is goed en compleet.

Ik word er stil van en jij, heb je ook je stille momenten?

Joyousness me time

Verginia Spier

Trackback van jouw site.

Verginia

me-time is tijd nemen voor jezelf. Jij bent belangrijk. Mijn naam is Verginia Spier Voor mij is me-time begonnen door te hard werken en niet echt de tijd nemen voor mezelf. Nu blok ik 1 keer per maand tijd voor mezelf. Hoe doe jij dat of op welke momenten is voor jouw, me-time? Enjoy every moment.

Joyousness Me Time