• Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk.

Vakantie

Wat kan je soms verlangen naar rust, zee, wijn en de geur van olijven. De zon voelen stralen op je lijf en afkoelen in de zee. Even onderdompelen. Weer liggen onder je parasol. Heerlijk 1 met de natuur zijn even geen werk geen telefoon gewoon relax dichtbij het strand liggen. Af en toe slok nemen van je biertje. Ik ben dan helemaal in mijn element ontspannen en tevreden.  
Nu wordt ik wakker in het koude Nederland. Herfst heeft zijn start gemaakt regen, wind en kou.

  

Het was net even lekker wegdromen. Wanneer was jouw laatste vakantie en wat herinner je hiervan?

Joyousness me time

Verginia Spier

Trackback van jouw site.

Verginia

me-time is tijd nemen voor jezelf. Jij bent belangrijk. Mijn naam is Verginia Spier Voor mij is me-time begonnen door te hard werken en niet echt de tijd nemen voor mezelf. Nu blok ik 1 keer per maand tijd voor mezelf. Hoe doe jij dat of op welke momenten is voor jouw, me-time? Enjoy every moment.

Joyousness Me Time