• Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk.

Luie weekend in september

niets moet, zo heerlijk dat dat mag. Wie heeft ooit bedacht actief te zijn in zijn weekend. Even niet sporten even geen boodschappen. Gewoon niets zelfs mobiel uit. Wordt ik blij van en dat doe ik ook vaker niet alleen weekend, maar in de avond na 20.00 uur niet bereikbaar. Waar heb je anders voicemail voor. Lekker wijntje bij het diner. De zon schijnt dus lekker nog van de tuin genieten. Op een Bankje zitten en kijken naar de vogels en planten. Ik zou wel willen dat dit even stil stond. 

Toch merk ik op ondanks de rust dat ik achter mijn laptop zit en dit uit type. Oké tijd voor te stoppen en weer terug naar de tuin. Waar is mijn koude glas wijn.
  
Fijn weekend

Joyousness me time

Verginia Spier

Verginia

me-time is tijd nemen voor jezelf. Jij bent belangrijk. Mijn naam is Verginia Spier Voor mij is me-time begonnen door te hard werken en niet echt de tijd nemen voor mezelf. Nu blok ik 1 keer per maand tijd voor mezelf. Hoe doe jij dat of op welke momenten is voor jouw, me-time? Enjoy every moment.

Joyousness Me Time