• Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk.

Diner

image

Goddelijk vijf gangen diner in een heerlijk restaurant.
Eerst kwam de aspergessoep, smaak was geweldig. Geur heerlijk, daarna kwam een stuk vis licht gebakken met Edamame.
Derde gang was gestoomd roodbaard in een soyasaus licht gekruid. 4e gang was een stuk vlees gebakken met asperges en heerlijke saus voor te dippen. Als laatste panna cotta licht Cocos vleugje voor de smaak en mango ijs en een bol chocolade ijs.

Ik heb genoten van mijn me time met een prettig gezelschap.

Me time wat is dat voor jou?
Joyousness me time
Verginia Spier

Trackback van jouw site.

Verginia

me-time is tijd nemen voor jezelf. Jij bent belangrijk. Mijn naam is Verginia Spier Voor mij is me-time begonnen door te hard werken en niet echt de tijd nemen voor mezelf. Nu blok ik 1 keer per maand tijd voor mezelf. Hoe doe jij dat of op welke momenten is voor jouw, me-time? Enjoy every moment.

Joyousness Me Time