• Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk.

High tea

Samen met vriendinnen aan de high tea. Wat is dat toch heerlijk al die smaken. Ik kreeg een tip van een collega probeer ook de velvet red cake. Wat een smaak explosie die ik iedereen kan aanraden. Dit keer was het bij de drie graefjes in Amsterdam. De tijd die je deelt met elkaar gezelligheid kent geen tijd. Prosecco erbij en we hadden een klein feestje. Wat is het leven toch mooi voor een moment.

Waar heb jij een mooie heerlijke high tea ervaring beleeft?

image

Joyousness me time
Verginia Spier

Trackback van jouw site.

Verginia

me-time is tijd nemen voor jezelf. Jij bent belangrijk. Mijn naam is Verginia Spier Voor mij is me-time begonnen door te hard werken en niet echt de tijd nemen voor mezelf. Nu blok ik 1 keer per maand tijd voor mezelf. Hoe doe jij dat of op welke momenten is voor jouw, me-time? Enjoy every moment.

Joyousness Me Time