• Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk.

Selfie

image

Ik moet toch even kwijt,  iedereen doet het. Waarom niet eigenlijk? Sommigen dagen zie je er goed uit dan denk ik go girl. Ik heb even nog niet door wat mijn beste kant is het kuiltje in mijn wang of met make up? Hoe doen ze dat die sterren staan ze voor de spiegel te oefenen. Misschien moet ik dat eerst doen. Ik deel met jullie mijn oefening.  

Wat vind je ervan? Wat is jouw tip? Wat heeft dit met joyousness me time te maken hoor ik jullie denken. Gewoon lachen om jezelf is toch ook ontspannen.

Joyousness me time
Verginia Spier

Trackback van jouw site.

Verginia

me-time is tijd nemen voor jezelf. Jij bent belangrijk. Mijn naam is Verginia Spier Voor mij is me-time begonnen door te hard werken en niet echt de tijd nemen voor mezelf. Nu blok ik 1 keer per maand tijd voor mezelf. Hoe doe jij dat of op welke momenten is voor jouw, me-time? Enjoy every moment.

Joyousness Me Time