• Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk.

Inspiratie

image

Ik ben altijd op zoek naar inspiratie. Waarom? Ik wil niet in zo een ritme  raken dat je automatisch leeft en vergeet te leven. Sommigen luisteren niet meer in de ochtend naar de vogels die buiten zingen. Ik kan er elke dag opnieuw van genieten. Zet gewoon je zintuigen open luister naar de vogels. De geur van verse koffie of brood uit de oven. In het museum vind ik het altijd mooi te kijken naar de kleuren wat doet het me? Wat wil de kunstenaar mij vertellen persoonlijk hou ik van gauguin en van Gogh. Wanneer ik Thais eet wil ik alles proeven curry ,  kokosmelk,  koriander, knoflook, gember.

Ben je wel bewust bezig met je zintuigen. Probeer het eens…

Joyousness me time
Verginia Spier

Trackback van jouw site.

Verginia

me-time is tijd nemen voor jezelf. Jij bent belangrijk. Mijn naam is Verginia Spier Voor mij is me-time begonnen door te hard werken en niet echt de tijd nemen voor mezelf. Nu blok ik 1 keer per maand tijd voor mezelf. Hoe doe jij dat of op welke momenten is voor jouw, me-time? Enjoy every moment.

Joyousness Me Time