• Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk.

Zoet

image

Ken je dat af en toe heerlijk genieten van gebak? Je even laten gaan. Gewoon een hap nemen en alle zoete smaken in je mond proeven en stiekem genieten. Ook zo lekker de slagroom van je vingers likken en ouderwets met je handen eten en je laten gaan.

Niet denken aan de sportschool en aan alle dagen dat je salades hebt gegeten en 2 liter water moet drinken. Nee even niet daar aan denken. Gewoon hier in het moment blijven van de geur. Zoet. Smaak. Licht gevoel. Ontspannen en relax voor 5 minuten hmmm.

Ach wat een heerlijke droom was dat. Ik ga weer verder met mijn salade eten en glas water. Vanavond spinning uurtje.

Joyousness me time
Verginia Spier

Trackback van jouw site.

Verginia

me-time is tijd nemen voor jezelf. Jij bent belangrijk. Mijn naam is Verginia Spier Voor mij is me-time begonnen door te hard werken en niet echt de tijd nemen voor mezelf. Nu blok ik 1 keer per maand tijd voor mezelf. Hoe doe jij dat of op welke momenten is voor jouw, me-time? Enjoy every moment.

Joyousness Me Time