• Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk.

Herfst 2014

image

Ik hou van de herfst. De veranderingen van kleuren in de natuur. Rood groen bruin oranje geel en nog meer. Je kunt dan ook zien hoe de bladeren droog worden en van de takken vallen naar de grond. Is het de verandering in de natuur of misschien bij jou?

Heb je daar wel eens bij stil gestaan dat elk jaargetijde je iets doet. Je zal wel denken wat zweverig. Nee hoor, de lente geeft je kriebels, naar de zomer en die laatstgenoemde geeft je energie. Herfst blijf je binnen omdat het te nat is buiten. Winter geeft je altijd de herinnering aan het kind in je dat buiten wil spelen sneeuwballen gooien. Plezier maken en het seizoen begint weer opnieuw.

Mooi hoe ons leven veranderd het is af en toe stilstaan bij mooie momenten, traan en lach.

Wat doet de herfst met jou?

Joyousness me time
Verginia Spier

Trackback van jouw site.

Verginia

me-time is tijd nemen voor jezelf. Jij bent belangrijk. Mijn naam is Verginia Spier Voor mij is me-time begonnen door te hard werken en niet echt de tijd nemen voor mezelf. Nu blok ik 1 keer per maand tijd voor mezelf. Hoe doe jij dat of op welke momenten is voor jouw, me-time? Enjoy every moment.

Joyousness Me Time