• Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk.

Reflectie

Deze week kijk ik terug op wat ik allemaal heb gedaan.
Ik ben een geaccrediteerd coach in strengthscope. Dat leg ik een andere keer uit. Ook heb ik afgelopen donderdag een evenement georganiseerd voor onze vrouwen netwerk ING Lioness waar ik trots op ben en het bestuur ook. Het is altijd empowering voor vrouwen te inspireren. Of het ambitie is of persoonlijke ontwikkeling altijd goed. Maatschappelijk gezien hoop ik daar bij te dragen.

Ik hoor jullie denken en me time dan. Ja dat heb ik niet goed geregeld dus lichtelijk verkouden op de bank. Heerlijk luisterend naar de album van Sam Smith op de achtergrond. I love my life.

Hoe was jullie week ladies?
Joyousness me time
Verginia Spier

image

Verginia

me-time is tijd nemen voor jezelf. Jij bent belangrijk. Mijn naam is Verginia Spier Voor mij is me-time begonnen door te hard werken en niet echt de tijd nemen voor mezelf. Nu blok ik 1 keer per maand tijd voor mezelf. Hoe doe jij dat of op welke momenten is voor jouw, me-time? Enjoy every moment.

Joyousness Me Time